Si l’utilitzeu, en traiem molt més profit

Recursos Mancomunats fa d'intermediari entre aquelles que tenen materials que ja no usen i altres que estan interessades en reutilitzar-los.

Mancomunació de recursos

El Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella té per objectiu principal la mancomunació de recursos, per tal de gestionar-los conjuntament des de les entitats i administració pública al districte de Ciutat Vella.

Això vol dir que disposem de materials que són de propietat comunitària i que posem a disposició de les entitats en règim de cessió lliure, gratuïtament.

El servei de Mancomunació de recursos és de 10h a 17h de dilluns a divendres.

Serveis

Des del Banc de Recursos Mancomunats s’ofereix la prestació de serveis de transport i muntatge de materials i recursos per a les entitats (públiques o privades) que així ho necessitin.

Amb la participació d’aquest servei esteu contribuint a fer auto-sostenible un projecte d’economia social i solidària, facilitant que no depenguem de subvencions públiques per seguir fent la feina que fem.

De la mateixa manera també contribuïu a fer més sòlida la nostra estructura per a poder generar llocs de treball i formació per a joves de districte en recerca de la primera ocupació.

Coneixes els nostres protocols?