On estem?

A part del treball conjunt amb els agents del territori el Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella és format per:

Coordinació

Treballar aquí em permet créixer a nivell personal i professional. Coneixent de primera mà el territori i la dimensió comunitària. Aprenem que altres formes de gestió –més democràtiques i comunitàries- són possibles mentre ho anem fent.
Berta
Coordinadora del banc de recursos

Operaris

Ha sido un placer formar parte del proyecto Pla d’Ocupació de Barcelona Activa en el Banc de Recursos
Babacar
operari
Estoy muy contento de haber trabajado aquí. Las tareas de las que me he ocupado han sido ordenar, transportar, entregar, revisar y limpiar el material para los servicios y préstamos.”-Abdelkhalak
Abdelkhalak
operari
He estado casi un año trabajando en el Banc de Recursos. Mis tareas principales han sido las de preparar cargar y descargar le material para las persones que vienen a buscarlo y hacer los servicios de transporte y montaje para las actividades. Durante este tiempo he estado haciendo cursos y aprendiendo cada día más. Estoy muy contento de haber trabajado aquí.
Brahim
operari

Joves del territori

Al Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella apostem pel desenvolupament local i del territori. És per això que promovem itineraris d’experienciació laboral i formativa per joves del districte. A través de la realització de serveis de transport i muntatge de materials o d’altres serveis d’interès comunitari afavorim la contractació de joves en cerca de la primera oportunitat laboral.

Les contractacions van de la mà de projectes de formació pre-professionalitzadora per a joves, tant en termes d’acció comunitària com de gestió d’esdeveniments en matèria de luminotècnia i sonorització.