Notícies

FIRA D’INTERCANVI COMUNITARI al Festival Raval(s)

Si sou una entitat que treballa amb persones en situació de vulnerabilitat i ateneu a la necessitat de vestimenta de les vostres participants, això és per a vosaltres:

FIRA D’INTERCANVI COMUNITARI: Vine i omple el fons d’armari de la teva entitat!!

Roba de primera qualitat i de primera mà per a les participants de les entitats de Ciutat Vella!

Vine a la fira d’intercanvi comunitari a recollir els vostres farcells de roba (pantalons, jaquetes, jerseis…) tot proposant un retorn a la nostra comunitat amb alguna activitat, recurs o material per compartir. Aprofitarem per conèixer més a fons el funcionament del BRMCV i donar un cop d’ull als nous materials disponibles!

Entre totes donem vida a Ciutat Vella i al BRMCV. Apunta’t aquí per poder participar i reservar els vostres farcells:

**En el cas que les peticions excedeixi l’estoc de roba disponible el BRMCV determinarà i aplicarà un criteri equitatiu per al repartiment. Malauradament tenim molt poc volum de roba infantil.

Treballa amb nosaltres!

Al Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella cerquem joves que vulguin treballar amb nosaltres!

Un dels objectius del Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella és fomentar la inserció sociolaboral de proximitat i qualitat al territori. Per a fer-ho ens enfoquem als joves del Districte de Ciutat Vella que reben atenció per part de les entitats sociolaborals del territori per oferir-los experienciació laboral de qualitat a través dels serveis que oferim pròpiament al BRMCV com poden ser els transports, muntatges i desmuntatges d’infraestructura efímera per actes o la gestió d’accés a espais públics o similars.

Hem dissenyat un protocol de derivació de joves aspirants per tal de garantir un bon acompanyament i el màxim aprenentatge possible. No dubteu a fer-nos arribar els vostres joves aspirants!

Consulteu l’Oferta de Feina aquí:OFERTA DE FEINA Octubre_BRMCV