Servei de distribució “Obre la porta al comerç de barri”

El servei de distribució de béns de proximitat

La situació de crisi social i econòmica generada arran de la COVID19 afecta especialment el veïnat més vulnerable i el petit comerç local. Per això, des del Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella ens hem proposat donar suport a aquests col·lectius amb la posada en marxa d’un nou servei que facilita el repartiment de productes des del comerç de qualsevol barri de Ciutat Vella fins al domicili de la persona consumidora.

El servei té tres objectius principals:

                               → Fomentar el consum local
                               →  Millorar l’accés a l’oferta comercial a la ciutadania amb dificultats de mobilitat
                               → Donar oportunitats laborals a joves del territori que s’encarreguen del repartiment

 

 

Com funciona el servei?

És fàcil, còmode i totalment gratuït, tant per a les persones consumidores com per als comerços que us hi vulgueu sumar.

Si viviu a Ciutat Vella i voleu que us portem la compra a casa, només cal que trobeu la vostra botiga de proximitat, feu la vostra comanda i obriu la porta al comerç de barri. Si no hi trobeu el vostre comerç de referència, animeu-lo a formar part d’aquest servei!

 

 

Quins comerços hi participen

Per conèixer tots els comerços que s’han sumat a la proposta i trobar els que teniu més a prop de casa, consulteu aquest mapa  o fixeu-vos en els que tenen aquest adhesiu!

Si ets comerciant de Ciutat Vella i tu també vols formar part d’aquesta iniciativa, és molt fàcil, només cal omplir aquest formulari:

 

Soc comerç i m’hi vull adherir

 

Com es fa el repartiment?

El Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella volem ser un espai de referència al Districte en la contractació de joves en processos d’experiènciacio laboral. És per això que comptem amb joves del territori per fer el repartiment de les comandes, els garantim condicions de treball dignes i els facilitem el mitjà de transport, una bicicleta o bici-cargo per tal d’oferir un servei sostenible. Els repartidors i repartidores fan ús dels equips de protecció individual recomanats per les autoritats sanitàries i els equips de treball es desinfecten cada dia.